Nieuwsbrief  februari 2019

Nieuwsbrief februari is uit en boordevol informatie over de activiteiten van het nieuwe jaar. Initiates file download Lees 'm hier >>

Onze Groei & Bloei leden ontvangen het mooie tijdschrift GROEI & BLOEI èn ook 2 X per jaar onze NIEUWSBRIEF in full colour. Ook wordt bij elk evenement kort van te voren een Nieuwsflits verstuurd ter herinnering. U bent helaas geen Groei & Bloei lid en u wilt toch dat onze Nieuwsbrief en de Nieuwsflitsen  bij u arriveren? Neemt u dan een abonnement op onze nieuwsbrief door € 10,00 over te maken naar rekening NL09 INGB 0001655648 ten name van KMTP Afdeling Hoeksche Waard, Oud-Beijerland onder vermelding van Nieuwsbrief. En vergeet niet uw gegevens door te geven aan de  ledenadministrateur Jaap Smit jentsmit(at)me.com. Anders valt uw donatie in een zwart gat.

Zaaien 2019
zomertijd