Activiteiten & Actueel

 

NAZOMERMARKT: van alle markten…THUIS

 

Op zaterdag 26 augustus wordt op Boerderij Bouwlust van de familie Kruijthoff in Greup voor de vierde keer de Groei &Bloei Nazomermarkt gehouden. De afgelopen weken is door de werkgroep onder de bezielende leiding van Aart van Noordt al het nodige gedaan om er weer een mooi evenement van te maken. 

Voor elk wat wils 

Meer dan 70 exposanten in en rond de boerderij bieden een keur aan producten en diensten. Natuurlijk zijn er kwekers met planten en zaden. Maar u vindt er ook landbouwproducten, tuingereedschappen, boeken, serviezen en brocante, delicatessen, sieraden en hoeden. Kortom al die zaken die u zo graag aantreft op een markt, maar dan gewoon thuis in de Hoeksche Waard. 

 

Ook voor de kinderen

Voor de kinderen en kleinkinderen zijn er diverse kinderactiviteiten in een aparte speelhoek waar ze lekker hun gang kunnen gaan, terwijl u lekker op de markt rondslentert.

 

Uitgebreid, meer ruimte

Het afgelopen jaar is de verbouwing op het erf afgemaakt en met als resultaat een prachtige boerderij. Daar omheen is er een schitterend, groot veld ontstaan. Op de plattegrond kunt u zien dat de ruimte een stuk groter is geworden. Hierdoor krijgen de kramen meer ruimte. En door de bouw van een grote schuur kunnen we als de weergoden ons minder gezind zijn in een compacte vorm overdekt en droog verder. Maar we rekenen uiteraard op een mooie zonnige dag.

 

Groter terras

En natuurlijk hebben wij ook het terras vergroot. Een mooie plek waar u lekker kunt zitten, kijken, genieten, kletsen, eten, drinken of naar muziek kunt luisteren.

 

Meer informatie

In de maand augustus zal met flyers en publicaties in de media aandacht worden gevraagd voor dit aantrekkelijke evenement. Houd de laatste ontwikkelingen in de gaten via onze nieuwe Facebook pagina.

 

Dus, tot zaterdag 26 augustus! 

meer
21
May
Alles is weer fris en groen
21
May
Blij van vrolijke akeleien