Activiteiten & Actueel

GROEI & BLOEI NAZOMERMARKT op zaterdag 31 augustus 2019

 

Ongetwijfeld wordt het weer een gezellige drukte in en om Boerderij Bouwlust  in Greup. Alweer voor de achtste keer organiseert Groei & Bloei in samenwerking met de familie Kruijthoff op deze landelijke, en zo heerlijk centraal op het eiland gelegen locatie, de nazomermarkt: een jaarlijks terugkerend evenement waarnaar de hele regio uitkijkt, een jaarmarkt die u niet mag missen.

Reserveer daarom alvast de laatste zaterdag in augustus voor een gezellig en interessant evenement op de Boerderij Bouwlust in Greup.

Naast het aanbod van planten zijn er bloemschikworkshops, promoties, demonstraties, kunst, kinderactiviteiten; alles wat zo’n groen en landelijk buitengebeuren zo aantrekkelijk maakt zal op deze markt te vinden zijn.

De bezoeker kan dit alles rustig vanaf een  terras met een kop koffie of thee, een glas wijn of een lichte lunch op zich laten inwerken. Op die manier kom je aan de inspiratie voor je aankopen.

Dit jaar heeft Aart van Noordt als organisator het stokje overgedragen aan Ruud de Groot.
Bedrijven of particulieren die ook geïnteresseerd zijn in deelname aan of presentatie op deze unieke markt kunnen contact opnemen met Ruud Tel: 0653 166290 r.groot32@chello.nl.

Een beperkt aantal kramen is nog beschikbaar op het buitenterrein.

Indien u binnen wilt staan kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen.

Zaterdag 31 augustus 2019

Van 10.00 17.00 uur. Toegang 2,00 Meer dan 70 exposanten, binnen en buiten, met terras, muziek, eten & drinken

Stougjesdijk 126,GREUP

 

 

meer
14
Oct
ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
14
Oct
Een opmerkelijke tuin - Blik op de Tuin no. 923